De verschillen:
Gigaleads vs. Rocket Leads

Controle via de Gigaleads app

Als enige marketingbureau in de wereld (voor zo ver wij weten) bieden wij een app waar jij 24/7 je leads kunt bij houden en rapportages kunt bekijken, zodat je altijd op de hoogte bent.

Wij bellen je leads voor je na

Wij gaan verder dan het genereren van leads, ons gespecialiseerde belteam belt al jouw leads na en plant indien gewenst afspraken direct in jouw agenda. Zo kun jij je focussen op waar je goed in bent.

Een strategie die echt bij je past

Wij kijken goed naar jouw situatie en wie je doelgroep is en bedenken daar een passende strategie voor. Zit jou doelgroep wel op Facebook? Of moeten we kijken naar LinkedIn, of Pinterest en TikTok?

Waarom je voor Rocket Leads kunt kiezen.

4.8 / 5 met 37 online reviews
4.8/5

We willen dat jij de juiste keuze maakt voor jouw bedrijf, zelfs als dat betekent dat we een concurrent moeten aanraden. Rocket Leads is één van de weinige partijen in de Benelux die een garantie biedt op aantallen leads. Daarnaast werken ze in een klein team waardoor de service als persoonlijk kan worden ervaren. Rocket Leads werkt voornamelijk met Facebook & Instagram ads in combinatie met eenvoudige landingspagina’s via ClickFunnels. Dit is voor veel bedrijven een geschikte oplossing. 

Als jij een campagne nodig hebt zonder maatwerk, neem dan zeker een kijkje bij Rocket Leads.

Rocket Leads overzicht

Kanalen

Garantie

– Garantie op aantallen leads, anders geld terug.

Extra diensten

– Onbekend

Waarom je voor Gigaleads zou moeten kiezen.

5 / 5 met 50+ reviews
5/5

Je kunt ons op veel manieren vergelijken met Rocket Leads. Wij genereren ook warme leads via online kanalen, maar gaan met alles wat we doen een paar stappen verder.

Naast dat we unieke warme leads genereren via online advertenties en outreach campagnes, hebben wij bijvoorbeeld een call center dat alle leads nabelt om afspraken in jouw agenda te plannen.

Op deze manier hoef jij alleen nog maar naar de afspraken te gaan om de deal te sluiten, zodat je meer tijd hebt om te focussen op het leveren van kwaliteit. 

Gigaleads overzicht

Kanalen

Garantie

– Garantie op winst of aantallen, anders geld terug.

Extra diensten

– Call center dat alle leads nabelt om afspraken in te plannen

– In-house fotograaf & acteurs om foto’s en video’s te schieten

– Uitgebreide email campagnes en marketing automation

– 24/7 bereikbaar in iedere taal, inclusief Nederlands

– Toegang tot de Gigaleads-app met CRM, rapportages en meer..