gigaleads reviews trustpilot
gigaleads google reviews

B2B leadgeneratie met gegarandeerd resultaat OF je betaald ons niet.

Wij helpen dienstverleners, agencies, coaches & consultants aan een volle agenda met warme leads.

100% done-for-you.

Simon Usai
Lead Generatie Expert
1
2
gigaleads google reviews
gigaleads trustpilot reviews
beste marketingbureau van nederland
  • Volgeboekte agenda

Een volle agenda, ZONDER risico.

Met ons bewezen systeem voor effectieve outreach en advertenties kunnen we resultaten garanderen voor het juiste type klant. Als je geen leads of afspraken krijgt, werken we gratis door tot we de targets hebben behaald. Zo weet je altijd zeker dat je nooit verlies draait met onze diensten.

Gigaleads
Gigaleads
  • Kwaliteit boven alles

Gekwalificeerde afspraken, met ECHTE interesse.

De tijd van gesprekken voeren met koude leads is voorbij. Wij zorgen ervoor dat jouw leads vooraf gekwalificeerd zijn, zodat je alleen spreekt met leads die binnen je doelgroep vallen en daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in wat je aanbiedt.

Gigaleads
  • Snelle & meetbare resultaten.

ROI is het enige dat telt.

Wij bespreken geen statistieken die niets zeggen. Wij richten ons op het consequent verkrijgen van meer afspraken & verkopen voor jou. Zodat je altijd PRECIES weet hoeveel ROI je hebt gemaakt met onze dienst.

Gigaleads

Wij hebben de afgelopen maand meer dan 350 B2B afspraken gegenereerd voor onze klanten.

Onze klanten ken je al.

We hebben al met veel succes samengewerkt met meer dan 60 dienstverleners, agencies, coaches & consultants in Nederland, België & Europa. Ben jij de volgende?

diaspoor leads
Oort Business Support leads
web actueel leads
BeGood leads
daen mobility leads
VN Engineering leads
Flexwoning Opmaat leads
emschot airco's leads
duurzame jongens leads
novulo leads

Hoe we dit doen

We gebruiken de meest gebruikte B2B-platforms, zoals LinkedIn, e-mail en betaalde advertenties om in contact te komen met je ideale klant, interesse te wekken en ze om te zetten in een kans.

Leads genereren

Voordat we de samenwerking aangaan, zullen we eerst bepalen wie jouw ideale klant is. We zullen via LinkedIn Sales Navigator en Google op zoek gaan naar jouw specifieke doelgroep. Vervolgens stellen we maandelijks een gefilterde lijst samen van jouw ideale klanten. Daarna zullen we namens jou je doelgroep benaderen en prikkelen om een kennismakingsgesprek met jou in te plannen.

100% done-for-you

Na ons eerste gesprek hoef je zelf geen vinger meer uit te steken. Wij nemen alles over, van het opzoeken van jouw doelgroep tot het plannen van de afspraak in jouw kalender. Je hoeft alleen nog de warme afspraak te converteren tot een verkoop. En zelfs hierbij kun je ondersteuning krijgen, zoals een op-maat-gemaakt script of salesfeedback op je gesprekken.

Gemakkelijke opschaling

Zodra we de juiste strategie hebben vastgesteld, kunnen we moeiteloos opschalen naar meer dan 50 B2B-leads per maand. We zullen hierbij meerdere kanalen inzetten om succes te behalen. Campagnes op LinkedIn en via e-mail, in combinatie met het gebruik van effectieve leadmagneten en inhoudelijke content, stellen ons in staat jouw doelgroep eerst te informeren en vervolgens tot actie over te laten gaan. Op deze manier garandeer je dat je alleen in gesprek bent met leads die jou en de waarde van jouw dienst al kennen.

Nog niet overtuigd? Lees deze succesverhalen.

Let’s talk!

Ben jij klaar om jouw bedrijf te laten groeien met een serieuze partner? Neem dan snel contact op om te kijken of we een match zijn.

Door de hoge vraag naar onze diensten gaan alle aanvragen vooraf aan een screening. Sommige afspraken worden geannuleerd.

gigaleads reviews trustpilot
gigaleads google reviews
Simon Usai
Lead Generatie Expert
1
2
gigaleads trustpilot reviews
beste marketingbureau van nederland
gigaleads google reviews