Leadgeneratie laadpalen

Verkoop jij laadpalen en wil je graag meer leads genereren? Dan helpen wij van Gigaleads jou graag verder. Wij zijn een leadgeneratiebureau die enkel voor warme leads zorgt.

Form Home

Mike Jan Smid

Marketingbaas

1
2

Laadpalen voor elektrische voertuigen

 

Laadpalen oftewel laadpunten of laadstations zijn infrastructuurvoorzieningen, ontworpen om elektrische voertuigen te kunnen op laden. Tegenwoordig zien we steeds meer elektrische voertuigen en willen we eigenlijk van de voertuigen waar traditionele brandstoffen voor nodig zijn af. Laadpalen spelen een belangrijke rol in de transitie naar duurzame mobiliteit en dragen bij aan een beter milieu.

Verkoop jij laadpalen en vind je het lastig om leads te krijgen, dan doe je er goed aan om Gigaleads in te schakelen. Wij nemen deze taak graag voor je uit handen, zodat jij je kan focussen op andere belangrijke taken en wij de kans krijgen om te doen waar we goed in zijn, namelijk het genereren van leads.

Gigaleads
Gigaleads

Leadgeneratie laadpalen

Leads voor laadpalen zijn potentiële klanten die interesse hebben getoond in het aanschaffen van een laadpaal. Dit zijn hoogstwaarschijnlijk mensen die al in het bezit zijn van een elektrisch voertuig of er op korte termijn eentje gaan aanschaffen. Zij begrijpen het belang van duurzame en milieuvriendelijke vervoersoplossingen. Het zijn meer dan alleen willekeurige contacten.

Niet alle leads zijn direct klaar om te kopen. Daarom is het belangrijk om leads te kwalificeren en te bepalen welke leads het meest waarschijnlijk zijn om daadwerkelijk een laadpaal aan te schaffen. Dit helpt jou als bedrijf om je verkoopinspanningen te richten op de meest veelbelovende leads.

Alleen maar warme leads

Waar andere bedrijven zelf de leads moeten kwalificeren, doen wij dit voor onze klanten. Wij genereren dan ook alleen warme leads. Dit houdt in dat de leads die wij leveren, al eens eerder interesse hebben getoond in jouw bedrijf, product of dienst. Bij warme leads is de kans groter dat ze overgaan tot aankoop dan bij koude leads.

Het verschil tussen warme en koude leads heeft te maken met de mate van interesse en de betrokkenheid van een potentiële klant. Koude leads hebben nog geen interesse of betrokkenheid getoond en zijn soms ook nog niet bekend met het aanbod van een bedrijf. Laadpalen zijn niet voor iedereen relevant, er is namelijk een specifieke doelgroep die op zoek is naar laadpalen en er daadwerkelijk eentje aanschaft. Daarom is het zo belangrijk voor leadgeneratie laadpalen om warme leads te genereren.

Gigaleads
Gigaleads

Gigaleads voor leadgeneratie laadpalen

Gigaleads is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het genereren van hoogwaardige leads en het stimuleren van de online verkoop van bedrijven. Ons team bestaat uit toegewijde experts die paraat staan om op maat gemaakt en persoonlijk advies te geven, waardoor wij jouw groei kunnen garanderen.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om jouw budget verstandig te gebruiken en daadwerkelijk resultaten te behalen. Wij nemen dan ook samen met jou, de tijd om het bedrijf te analyseren, de doelen te begrijpen en te achterhalen wat er nodig is om deze doelen te behalen. Vervolgens maken wij een plan van aanpak en gaan wij aan de slag met het genereren van kwalitatieve (warme) leads voor jouw bedrijf.