Introductie

Ontmoet 123 Zonnepaneelpakket, een onderdeel van de HT Solar Nederland groep. Ze leveren hoogwaardige zonnepanelen rechtstreeks uit hun eigen fabriek.

Door de gunstige fabrieksprijzenprijzen ook beschikbaar te maken voor particulieren, kunnen consumenten profiteren van duurzame energie zonder dure showroomkosten.

Met hun betrouwbare producten en toegewijde klantenservice spelen ze een essentiële rol in het bevorderen van groene energiekeuzes voor huishoudens in Nederland.

novulo buildings modulaire woning wordt gebouwd

De uitdagingen en doelstellingen van 123 Zonnepaneelpakket

  1. De juiste doelgroep vinden: De kern van deze uitdaging was het zorgvuldig onderzoeken en identificeren van degenen die de meeste voordelen zouden halen uit de producten van 123 Zonnepaneelpakket. De beoogde klantengroep bestond uit particulieren met een technische achtergrond die voldoende competent waren om zelfstandig zonnepanelen te installeren.
  2. Klanten converteren via de telefoon zonder een accountmanager: Deze uitdaging omvatte het vervaardigen van effectieve advertenties en landingspagina teksten. Het doel was om leads dusdanig te interesseren en informeren dat ze over de telefoon konden worden overtuigd, zonder dat het nodig was om een accountmanager langs te sturen.
  3. Consistent warme leads genereren: De doelstelling was om op grote schaal een gestage stroom van geïnteresseerde en potentiële klanten, oftewel ‘warme leads‘, te genereren. Het idee was om een betrouwbare aanvoer van potentiële klanten te onderhouden die al interesse hadden getoond in het product.
novulo buildings modulaire woning zij-aanzicht

De aanpak en strategie van Gigaleads:

  • We hebben een grondige doelgroepanalyse uitgevoerd om particulieren te vinden die bekwaam genoeg waren om zelf zonnepanelen te installeren.
  • Op basis van deze analyse hebben we een aantrekkelijk aanbod gecreëerd dat alle mogelijke bezwaren overtuigend weerlegt.
  • We hebben hoog converterende Facebook & Instagram advertenties ontworpen en verschillende designs en teksten getest.
  • Succesvolle advertenties hebben we opgeschaald, terwijl minder presterende advertenties werden stopgezet.
novulo buildings modulaire woning

Het resultaat was geweldig

Na een samenwerking van 2+ jaar genereert Gigaleads tot op de dag van vandaag nog steeds consistent 250+ leads per maand voor 123 Zonnepaneelpakket tegen een kostprijs ruim onder de target van €25 per lead.

Niet alleen genereren we warme leads, maar we blijven ook de kwaliteit van de leads verbeteren om de conversie tot aankoop te verhogen. Onze conversie van lead naar verkoop begon bij 10% en ligt nu gemiddeld op 20%. Dagelijks blijven we werken aan het optimaliseren van zowel de leadkosten als de kwaliteit van de leads.

Kost per lead: €25

250+ warme leads per maand

Conversie van 20%

“Een succesvolle samenwerking met Gigaleads vanaf de start ze hebben een belangrijke aandeel gehad in de groei van ons bedrijf”
novulo-buildings
Bela Ernst

Eigenaar

Landingspagina

We zijn trots op wat we doen en laten je graag zien hoe de landingspagina van 123 Zonnepaneelpakket er uit ziet:

123 Zonnepaneelpakket landingspagina

Advertenties

Om bezoekers op de landingspagina te krijgen gebruikte Gigaleads advertenties op Facebook en Instagram voor 123 Zonnepaneelpakket. Hier kun je de resultaten en advertenties zien:

Gigaleads

Let’s talk!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen? Neem dan snel contact op om te kijken of we een match zijn.

Door de hoge vraag naar onze diensten gaan alle aanvragen vooraf aan een screening.

gigaleads reviews trustpilot
gigaleads google reviews
Plan een afspraak in!

Vul onderstaand formulier in om te zien of je in aanmerking komt voor onze service.

1
2
gigaleads trustpilot reviews
gigaleads google reviews
beste marketingbureau van nederland