Wij zijn het advertentiebureau dat resultaat kan garanderen.

Resultaatgericht, persoonlijk & transparant. Zijn wij een goede match? Ontdek het op deze pagina.

Wij zijn hét advertentiebureau dat resultaat kan garanderen.

We zijn trots op wie we zijn: resultaatgericht, persoonlijk & transparant. Zijn wij een goede match? Ontdek het op deze pagina.

Gigaleads
gigaleads simon usai en mike smid
gigaleads mike smid

Wij zijn Mike & Simon, aangenaam kennis te maken!

Wij hebben Gigaleads in 2020 opgericht als eenmanszaak en zijn trots dat we inmiddels zijn uitgegroeid tot een serieuze, internationale partij.

Door onze betrokken aanpak en ons team vol met ervaring, hebben we al meer dan 300 bedrijven mogen helpen.

gigaleads mike smid
gigaleads simon usai
gigaleads simon usai
gigaleads simon usai en mike smid

Ontmoet Simon, onze guru.

Mijn naam is Simon en ik ben de eigenaar van Gigaleads. Marketingbureau’s schieten (na het volgen van een tweedaagse cursus..) als paddestoelen uit de grond en ik hoor vaak hele grote verhalen, maar als het op de kwaliteit van de leads aan komt sta jij als eerlijke ondernemer met lege handen. Ik daarentegen heb de afgelopen jaren meer dan een miljoen euro uit mogen geven aan online advertenties en ik heb dé methode gevonden om zowel kwantitatief als kwalitatief leads te genereren en kan daarom een succesgarantie bieden aan al onze klanten. Halen wij de targets niet? Dan krijg jij je geld gewoon terug.

Gigaleads

Wij zijn trots op wie we zijn.

Bij Gigaleads houden we van een goede samenwerking. Wekelijkse evaluaties zijn voor ons de beste inspiratiemomenten, maar de frequentie ligt helemaal aan jou. Je staat daarnaast altijd direct in contact met zowel je advertentiemanager als de eigenaren van Gigaleads.

Wat heb je aan adverteren als het niet minstens twee keer zoveel oplevert als het kost? Onze klanten verdienen ons gemiddeld wel 5 keer terug en dat is natuurlijk precies de reden dat wij alleen maar tevreden klanten hebben.

Wij vallen en staan bij het resultaat van de campagnes en doen alles wat we kunnen op basis van data en onze resultaatgedrevenheid.

We snappen dat je niet wéér geld wilt verbranden een falende advertentiecampagne, daarom bieden wij een succesgarantie aan. We berekenen samen wat een goede lead voor jou mag kosten en halen we deze target niet in de eerste maand? Dan betaal je ons niet.
Gigaleads

1M+

Warme en unieke leads gegenereerd voor onze klanten.

5X ROI

Onze klanten verdienen ons gemiddeld tot wel 5 keer terug.

300+

Bedrijven geholpen met het bouwen van een consistente bron van warme leads.

Onze klanten hebben vertrouwen omdat ze ons altijd terugverdienen.

Weten hoe we dat doen? Klik op de knop hieronder.

Ontmoet ons team​

Wil je ons beter leren kennen? Klik dan op de plaatjes hieronder om echte foto’s en meer informatie over onze teamleden te zien

Duran
Groeispecialist

Levi
Groeispecialist

charity south africa
0
Geïnvesteerd
Gigaleads
0+
Laptops gedoneerd

We doen dit niet alleen voor onszelf.

Mike & Simon hebben meer dan twee jaar in Zuid-Afrika gewoond en hebben tijdens deze reis ook Gigaleads opgericht. Tijdens deze tijd zagen ze de mooiste plekken ter wereld, maar ook de meest ellendige in de beruchte ghetto’s van Zuid Afrika.

Als twee gasten die veel van geld houden, maar nog veel meer van het helpen van anderen, besloten ze direct dat een deel van de omzet uitgegeven moet worden aan goede doelen. Zo hebben ze binnen Gigaleads een hele charity-afdeling gebouwd waarbij het hele team helpt om dit voor elkaar te krijgen.

Daarnaast steunt Gigaleads sinds 2023 stichting Muses uit Nederland en twee projecten in de Filipijnen en Pakistan – waar we meerdere teamleden hebben zitten.

Wij zijn meer dan een advertentiebureau – wij zijn je partners in groei.

Gigaleads
Gigaleads

Oneindig schaalbaar

Sommige van onze klanten werken nog geheel zelfstandig, maar zien na het binnenkomen van gigantische aantallen leads hun ambitie groeien. Samen maken we een plan om tot een duurzame groei te komen met meer leads en meer personeel.

Duurzame groei

Wij zijn sinds 2020 uitgegroeid van een eenmanszaak, naar een bedrijf met met een team van meer dan 15 mensen van over de hele wereld. Wij weten hoe het spelletje werkt en helpen jou graag mee aan je eigen duurzame groei.

“Dankzij Gigaleads kan ik mijn bedrijf nu 100% managen vanuit Spanje – dat was altijd al mijn droom en Simon en zijn team hebben het waar gemaakt!”

trustpilot review

Ontdek hoe wij bedrijven helpen om te groeien.

Let’s talk!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen? Neem dan snel contact op om te kijken of we een match zijn.

Door de hoge vraag naar onze diensten gaan alle aanvragen vooraf aan een screening.

gigaleads reviews trustpilot
gigaleads google reviews
gigaleads trustpilot reviews
beste marketingbureau van nederland
gigaleads google reviews
Plan een afspraak in!

Vul onderstaand formulier in om te zien of je in aanmerking komt voor onze service.

1
2