Introductie

Shutterkoning is een Nederlands & Belgisch bedrijf dat zicht specialiseert op het maken van kwalitatieve, op-maat gemaakte houten shutters en jaloezieën.

Met al meer dan 25 jaar ervaring en als directe importeur bieden ze topkwaliteit voor een redelijke prijs. Met een landelijke dekking en hun eigen technische vakmensen zorgen ze voor dé perfecte installatie. De sweet spot tussen de ideale prijs-kwaliteitverhouding behouden staat bij Shutterkoning op de eerste plek.

novulo buildings modulaire woning wordt gebouwd

De doelstellingen van Shutterkoning:

  • Een nieuwe doelgroep ontdekken op sociale media.
  • Een consistent extra kanaal voor lead generatie opbouwen.
  • De kosten per lead verlagen.
  • De naamsbekendheid in Nederland en België vergroten.
novulo buildings modulaire woning zij-aanzicht

Onze aanpak en strategie:

  1. Als eerste begonnen we met het opzetten van een strategie om te bedenken hoe we het beste aanbod konden presenteren, zodat we een koude doelgroep (een doelgroep die Shutterkoning nog niet kent) direct konden overtuigen om een aankoop te doen zonder eerst vertrouwen op te hoeven bouwen.
  2. Daarna zijn we direct verdergegaan met het maken van converterend video- en beeldmateriaal voor advertenties op het Meta-platform. Hierbij hebben we gekeken hoe we hun aanbod zo goed mogelijk konden presenteren, zodat we de doelgroep konden prikkelen en aansporen om een aanvraag in te dienen om in contact te komen.
  3. Vervolgens zijn we verschillende A/B-tests gaan doen; zo hebben we verschillende acties, creaties en doelgroepen getest. Hierbij hebben we gekeken naar welke campagnes de beste resultaten opleverden (beste kliks, goedkoopste CPM en uiteindelijk de laagste advertentiekosten per lead). Na een week testen konden we al vrij goed zien welke campagnes de beste resultaten opleverden. Deze campagnes zijn we toen voorzichtig gaan opschalen, terwijl we de minder goede campagnes hebben stopgezet.
  4. Nadat we wisten welke campagnes ons de laagste kosten per lead opleverden, was het nu zaak om voorzichtig te gaan werken aan het optimaliseren van de kwaliteit van de leads, zonder dat dit grote invloed zou hebben op de prijs. Dit hebben we gedaan door het maken van een converterende landingspagina, die niet alleen de leads beter informeert over het aanbod, het bedrijf en de prijs, maar ook de conversie van de bezoeker tot lead verhoogde door gebruik te maken van een goede actie, simpele vertaling van die actie en pakkende foto’s.
  5. Tot slot hebben we een automatische opvolgstrategie gebouwd die 35% van de leads omtoverde naar een afspraak. Dit hebben we gedaan via onze software die een stroom van berichten (automatisch) binnen 5 minuten verstuurt nadat de klant zijn gegevens heeft achtergelaten. Deze berichten worden verstuurd via WhatsApp, omdat we zagen dat we hier de meeste reacties vandaan kregen. Dit verhoogde de conversie van lead naar afspraak enorm en zorgde ervoor dat een heel groot deel van de klanten direct een afspraak inboekte.
novulo buildings modulaire woning

Het resultaat was geweldig

De samenwerking met Shutterkoning.nl was een direct succes, dit omdat Michel van Shutterkoning.nl echt met ons meedacht met het creëren van een goede actie en ons onze expertise op de best mogelijke manier liet inzetten. Zo hebben we na drie maanden tijd met een budget van €5455,57, 344 warme leads weten te genereren met een gemiddelde kost per lead van €15,86.- 

Kost per lead: €15

344 warme leads

Conversie van 15%

“De samenwerking met Gigaleads is erg winstgevend en we bereiken nu een doelgroep die we eerst niet bereikte tegen een hele mooie kost per lead”

novulo-buildings
Michiel Broker

Eigenaar

Landingspagina

We zijn trots op wat we doen en laten je graag zien hoe de landingspagina van Shutterkoning er uit ziet:

Shutterkoning landingspagina

Advertenties

Om bezoekers op de landingspagina te krijgen gebruikten we advertenties op Facebook. Hier kun je de resultaten en advertenties zien:

Shutterkoning

Let’s talk!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen? Neem dan snel contact op om te kijken of we een match zijn.

Door de hoge vraag naar onze diensten gaan alle aanvragen vooraf aan een screening.

gigaleads reviews trustpilot
gigaleads google reviews
Plan een afspraak in!

Vul onderstaand formulier in om te zien of je in aanmerking komt voor onze service.

1
2
gigaleads trustpilot reviews
gigaleads google reviews
beste marketingbureau van nederland