Cinematisch succes voor Diamondflame

Case Study – Interieurbranche

Hoe wij Diamondflame helpen met het genereren van meer dan 150 klanten in slechts vier maanden tijd.

Diamondflame is een Nederlands bedrijf en als je het aan ons vraagt, hét bedrijf voor sfeer in je interieur. Ze zijn gespecialiseerd in het bouwen van cinewalls met ingebouwde sfeerhaard.

Eind 2023 klopten ze bij Gigaleads aan, na al meerdere leadkanalen te hebben geprobeerd. Echter ontvingen ze bij andere partijen vooral leads van slechte kwaliteit tegen een te hoge prijs. Dit hebben wij met onze unieke methode succesvol opgelost, zoals zal blijken in deze case study.

Doelstellingen

01

Maandelijks meer dan 100 warme leads met duidelijke en aantoonbare koopintentie.

02

Kosten per lead van minder dan €15 per stuk en een conversie van minimaal 20% tot aankoop.

03

Om tijd te besparen wilde Diamondflame graag gebruik maken van ons Call Center om de leads na te bellen.

Onze aanpak en strategie:

Advertentie

Wij hebben unieke advertenties voor Diamondflame ontworpen en deze via onder andere Google, Pinterest, Facebook & Instagram getest om verkeer naar de landingspagina te krijgen.

Landingspagina

Het verkeer van de advertenties overtuigen we middels een op maat gemaakte landingspagina van het cinewalls van Diamondflame en vragen we om een formulier in te vullen voor een afspraak.

Opvolging

Onze slimme en automatische AI-systemen volgen deze aanvragen op door geheel automatisch WhatsApp-berichten en emails te sturen, om de afspraak vast te leggen.

Nabellen

Ons call center belt deze leads na om de afspraak te bevestigen en extra informatie op te vragen die Diamondflame nodig heeft, zoals de gewenste hoogte en breedte voor de cinewall.

Verkopen

Wanneer de lead/prospect langs komt in de showroom van Diamondflame, doen zij het belangrijkste werk; prachtige cinewalls laten zien en zorgen dat de lead/prospect er eentje aanschaft.

Reviews

Nadat er een verkoop heeft plaatsgevonden, stuurt ons AI-systeem automatisch een verzoek naar de nieuwe klant om een review achter te laten op de online kanalen van Diamondflame.

Het resultaat spreekt voor zichzelf.

Dankzij de inspanningen van Gigaleads genereerde Diamondflame meer dan 714 leads in minder dan 5 maanden. Met een indrukwekkend conversiepercentage van 24% hielp Gigaleads het bedrijf om op ongekende manieren te groeien.

€12.52

Kost per lead

714

Warme leads

167

Nieuwe klanten

Diamondflame logo

Rachid Bard

Eigenaar

“Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking en hopen deze nog lang door te zetten. Gigaleads heeft een belangrijk deel uitgemaakt van onze groei als bedrijf.”

Diamondflame Landingspagina

Landingspagina

We zijn trots op wat we doen en laten je graag tijdens een gesprek zien hoe de landingspagina van Diamondflame er uit ziet, dit is vast een voorproefje.

Advertenties

De meeste resultaten hebben we via Facebook en Instagram behaald, je kunt aan de rechterkant zien wat de resultaten van één van de campagnes waren.

Shutterkoning succes: 344 leads voor €15,86 per kosten per lead

Let’s talk!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen? Neem dan snel contact op om te kijken of we een match zijn.

Door de hoge vraag naar onze diensten gaan alle aanvragen vooraf aan een screening.

gigaleads reviews trustpilot
gigaleads google reviews