Offerte.nl

Offerte.nl vergelijken met andere partijen?

Hoewel de werkwijzen van Offerte.nl en Gigaleads volkomen verschillend zijn, komt er vaak een vraag naar voren: wat zijn de verschillen? Op deze pagina lichten we deze verschillen duidelijk en openhartig toe, zodat je de optimale beslissing voor jouw onderneming kunt nemen.

De verschillen:
Gigaleads vs. Offerte.nl

Jij controleert het aantal leads

Bij Gigaleads heb je volledige controle over de hoeveelheid leads die je wilt genereren. Of je nu 30 leads per maand nodig hebt of zelfs 2000, wij bieden ongeëvenaarde flexibiliteit in aantallen. Dit maakt ons Ggialeads goed alternatief voor Offerte.nl.

Landingspagina op maat

Bij Gigaleads richten we ons op het creëren van een landingspagina die 100% op conversies is gericht. Deze pagina wordt volledig ontworpen in de stijl van jouw bedrijf, zonder enige vermelding van Gigaleads. Onze leads zijn dus exclusief voor jou, wat de kans op succesvolle conversies aanzienlijk verhoogt

Wij spreken 13+ verschillende talen

Bij Gigaleads ondersteunen we je in meertalige en internationale groei, van Spaans tot Arabisch en zelfs Chinees. We helpen je niet alleen binnen Nederland en België, maar ook bij je wereldwijde expansie. Met Gigaleads zijn er geen grenzen.

offerte.nl

Waarom je voor Offerte.nl kunt kiezen.

4.2 / 5 met 2500+ online reviews
4.2/5

We willen dat jij de juiste keuze maakt voor jouw bedrijf, zelfs als dat betekent dat we een concurrent moeten aanraden. Offerte.nl is een ervaren partij die leads genereert via hun eigen kanalen (je bouwt dus zelf geen naamsbekendheid op) en de vervolgens doorverkoopt aan meerdere partijen. Deze leads zijn over het algemeen erg warm, maar ze krijgen een offerte van 4 of meer partijen, waardoor je het vaak alleen op prijs kunt winnen. De vaste kost per lead wordt vaak als een voordeel gezien door klanten van Offerte.nl. Als je leads zoekt op korte termijn tegen een vaste prijs per lead en je vind het niet erg om in je prijs te snijden om van je concurrentie te winnen, is Offerte.nl een goede optie. Veel klanten van Offerte.nl combineren de dienst met Gigaleads om zowel op de korte termijn als de lange termijn zeker te zijn van een constante en groeiende bron van warme leads.

Offerte.nl overzicht

Kanalen

Garantie

– Geen garantie op aantallen, wel een vaste prijs per lead.

Extra diensten

– Geen extra diensten, alleen leads.

Gigaleads

Waarom je voor Gigaleads zou moeten kiezen.

5 / 5 met 10+ reviews
5/5
Hoewel het eindproduct van Gigaleads en Offerte.nl hetzelfde is (warme leads), is de dienstverlening compleet verschillend. Ten eerste zijn wij geen leadverkoper, maar een marketingbureau. Bij Gigaleads genereren we leads via jouw eigen kanalen, waardoor deze leads jouw bedrijfsnaam en branding consistent zien. Omdat we werken met betaalde advertenties, hanteren we geen vaste prijs per lead, maar focussen we op het verlagen van deze kosten door steeds betere advertenties te maken. Daarnaast dragen onze advertenties bij aan een hogere naamsbekendheid, wat op lange termijn zeer waardevol is. Als je dus op zoek bent naar een partij waarbij jij volledige controle hebt en jouw merk centraal staat, dan is Gigaleads de partij voor jou. Veel van onze klanten combineren echter de krachten van Offerte.nl en Gigaleads voor het beste resultaat.

Gigaleads overzicht

Kanalen

Garantie

– Garantie op winst, anders geld terug.

Extra diensten

– In-house fotograaf om foto’s en video’s te schieten

– 24/7 bereikbaar in iedere taal, inclusief Nederlands

– Uitgebreide email campagnes en marketing automation

– Toegang tot de Gigaleads-app met CRM, To-Do en rapportages.

gigaleads leadgeneratie

“Dankzij de leads die de jongens van Gigaleads genereren kon ik verhuizen naar Spanje en nog steeds dagelijks nieuwe klanten vinden. ”

Veronique

Loopbaancoach</p>

Nog meer redenen om voor Gigaleads te kiezen

beste agency in nederland
  • Offerte.nl vergelijken

Meer kanalen om klanten te bereiken.

Gigaleads is partner van zo goed als iedere advertentieplatform, waardoor we altijd een campagne kunnen maken waarmee we jouw klant kunnen bereiken. Adverteren op Videoland of Spotify? Gigaleads maakt het mogelijk.

  • Offerte.nl vergelijken

Leads resultaten volgen via onze app.

Wij zijn het enige marketingbureau in de Benelux dat een applicatie heeft waar klanten hun leads kunnen opvolgen en resultaten kunnen monitoren. Alleen wij durven zó transparant te zijn.

leadgeneratie in nederland
leadgeneratie belgie
  • Offerte.nl vergelijken

Wij spreken meer dan 13 talen.

Wij zijn sinds 2022 niet alleen actief in de Benelux, maar ook wereldwijd. Als jij internationale plannen hebt, is Gigaleads altijd de beste keuze. Van Spaans &amp; Arabisch tot Chinees – wij helpen jou in je internationale groei.

Ontdek hoe wij bedrijven helpen om te groeien.

Let’s talk!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen? Neem dan snel contact op om te kijken of we een match zijn.

Door de hoge vraag naar onze diensten gaan alle aanvragen vooraf aan een screening.

Plan een afspraak in!

Vul onderstaand formulier in om te zien of je in aanmerking komt voor onze service.

1
2