rocket leads vergelijken

Rocket Leads vergelijken met andere partijen?

We zijn erg vergelijkbaar in onze werkwijze, we focussen allebei op resultaat, maar doen dit toch op een heel andere manier. Bij Gigaleads focussen we op winstgevende campagnes en maken we je leven makkelijker via onze gratis app!

De verschillen:
Gigaleads vs. Rocket Leads

Controle via de Gigaleads app

Als enige marketingbureau in de wereld (voor zo ver wij weten) bieden wij een app waar jij 24/7 je leads kunt bij houden en rapportages kunt bekijken, zodat je altijd op de hoogte bent.

24/7 bereikbaar voor klanten

Omdat wij een internationaal bedrijf zijn is er altijd iemand aan het werk, zo hoef jij nooit lang te wachten op antwoord en werken wij hard door terwijl jij (en de concurrent) aan het slapen bent.

Wij spreken 13+ verschillende talen

Van Spaans tot Arabisch en zelfs Chinees - wij kunnen je niet alleen helpen met groei binnen Nederland, maar ook met je internationale groei. The sky is echt de limit.

Rocketleads alternatief vergelijken

Waarom je voor Rocket Leads kunt kiezen.

?? / 5 met 0 online reviews
0/5

We willen dat jij de juiste keuze maakt voor jouw bedrijf, zelfs als dat betekent dat we een concurrent moeten aanraden. Rocket Leads is één van de weinige partijen in de Benelux die een garantie biedt op aantallen leads. Daarnaast werken ze in een klein team waardoor de service als persoonlijk kan worden ervaren. Rocket Leads werkt voornamelijk met Facebook & Instagram ads in combinatie met eenvoudige landingspagina’s via ClickFunnels. Dit is voor veel bedrijven een geschikte oplossing. Als jij een campagne nodig hebt zonder maatwerk, neem dan zeker een kijkje bij Rocket Leads.

Rocket Leads overzicht

Kanalen

Garantie

– Garantie op aantallen leads, anders geld terug.

Extra diensten

– LinkedIn outreach campagnes tegen een goede prijs

– Basis email campagnes

Waarom je voor Gigaleads zou moeten kiezen.

5 / 5 met 10+ reviews
5/5

Je kunt ons op veel manieren vergelijken met Rocket Leads. Wij genereren ook warme leads via online kanalen, maar gaan met alles wat we doen een paar stappen verder. Wij garanderen niet alleen een aantal leads, maar zelfs dat je winst gaat draaien met onze campagnes. Daarnaast sturen wij onze in-house fotograaf langs om unieke foto’s en video’s te schieten van jouw bedrijf en je projecten en denken wij ook écht na over de groei van jouw bedrijf. Leads zijn leuk, maar met op maat gemaakte email-campagnes en contentstrategieën, heb je altijd een warme vijver om leads uit te vissen.

Gigaleads overzicht

Kanalen

Garantie

– Garantie op winst, anders geld terug.

Extra diensten

– In-house fotograaf om foto’s en video’s te schieten

– 24/7 bereikbaar in iedere taal, inclusief Nederlands

– Uitgebreide email campagnes en marketing automation

– Toegang tot de Gigaleads-app met CRM, To-Do en rapportages.

gigaleads leadgeneratie

“Dankzij de leads die de jongens van Gigaleads genereren kon ik verhuizen naar Spanje en nog steeds dagelijks nieuwe klanten vinden. ”

Veronique

Loopbaancoach

Nog meer redenen om voor Gigaleads te kiezen

beste agency in nederland
  • Rocket Leads vergelijken

Meer kanalen om klanten te bereiken.

Gigaleads is partner van zo goed als iedere advertentieplatform, waardoor we altijd een campagne kunnen maken waarmee we jouw klant kunnen bereiken. Adverteren op Videoland of Spotify? Gigaleads maakt het mogelijk.

  • Rocket Leads vergelijken

Leads & resultaten volgen via onze app.

Wij zijn het enige marketingbureau in de Benelux dat een applicatie heeft waar klanten hun leads kunnen opvolgen en resultaten kunnen monitoren. Alleen wij durven zó transparant te zijn.

leadgeneratie in nederland
leadgeneratie belgie
  • Rocket Leads vergelijken

Wij spreken meer dan 13 talen.

Wij zijn sinds 2022 niet alleen actief in de Benelux, maar ook wereldwijd. Als jij internationale plannen hebt, is Gigaleads altijd de beste keuze. Van Spaans & Arabisch tot Chinees – wij helpen jou in je internationale groei.

Ontdek hoe wij bedrijven helpen om te groeien.

Let’s talk!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen? Neem dan snel contact op om te kijken of we een match zijn.

Door de hoge vraag naar onze diensten gaan alle aanvragen vooraf aan een screening.

Plan een afspraak in!

Vul onderstaand formulier in om te zien of je in aanmerking komt voor onze service.

1
2