homedeal.nl

Homedeal vergelijken met andere partijen?

Hoewel de aanpak van Homedeal en Gigaleads totaal verschillend is, ontvangen we vaak de vraag: wat onderscheidt jullie van elkaar? Op deze pagina geven we je op een eerlijke en open manier inzicht in deze verschillen, zodat je de meest geschikte keuze voor jouw bedrijf kunt maken.

De verschillen:
Gigaleads vs. Homedeal

Jij controleert het aantal leads

Bij Gigaleads heb jij de touwtjes in handen als het om aantallen gaat. Of je nu 30 leads per maand nodig hebt of 2000 - onze flexibiliteit qua volumes overtreft die van Homedeal, waardoor we een solide alternatief vormen. We kunnen zelfs parallel worden ingezet voor optimale resultaten.

Landingspagina op maat

We ontwerpen een landingspagina die volledig gericht is op conversieoptimalisatie. Deze pagina wordt volledig afgestemd op de stijl van jouw bedrijf, zonder enige referentie naar Gigaleads. Onze gegenereerde leads zijn exclusief geïnteresseerd in een gesprek met jouw bedrijf.

Wij spreken 13+ verschillende talen

Van Spaans tot Arabisch en zelfs Chinees - we zijn niet alleen in staat om je te helpen groeien binnen Nederland en België, maar ook om je internationaal te laten uitbreiden. Er zijn echt geen grenzen wanneer je samenwerkt met Gigaleads.

homedeal.nl

Waarom je voor Homedeal kunt kiezen.

3.0 / 5 met 100+ online reviews
3/5

Homedeal is een ervaren leverancier die leads genereert via hun eigen kanalen (wat betekent dat je zelf geen naamsbekendheid opbouwt) en deze vervolgens doorverkoopt aan meerdere partijen. Deze leads zijn over het algemeen zeer geïnteresseerd, maar omdat ze offertes ontvangen van 4 of meer partijen, is de kans groot dat je voornamelijk op prijs moet concurreren. De vaste kosten per lead worden vaak door klanten van Homedeal als een voordeel gezien.

Als je op korte termijn leads zoekt tegen een vaste prijs per lead en je het niet erg vindt om te concurreren op prijs, kan Homedeal een goede optie zijn. Veel klanten van Homedeal combineren deze dienst met Gigaleads om zowel op korte als lange termijn een constante en groeiende bron van geïnteresseerde leads te hebben.

Homedeal overzicht

Kanalen

Garantie

– Geen garantie op aantallen, wel een vaste prijs per lead.

Extra diensten

– Geen extra diensten, alleen leads.

Gigaleads

Waarom je voor Gigaleads zou moeten kiezen.

5 / 5 met 10+ reviews
5/5

Hoewel het eindproduct van Gigaleads en Homedeal hetzelfde is (warme leads), verschilt de service aanzienlijk. Ten eerste zijn we bij Gigaleads geen leadverkopers, maar een marketingbureau. Bij Gigaleads genereren we leads via jouw eigen kanalen, waardoor deze leads jouw bedrijfsnaam en branding herhaaldelijk zien.

Aangezien we gebruik maken van betaalde advertenties, hanteren we geen vaste prijs per lead, maar garanderen we een maximale prijs – anders betaal je ons niet. Bovendien dragen onze advertenties bij aan een hogere naamsbekendheid, wat op de lange termijn zeer waardevol is. Als je dus op zoek bent naar een partij waarbij je volledige controle hebt en waarbij jouw merk centraal staat, dan is Gigaleads de partij voor jou. 

Gigaleads overzicht

Kanalen

Garantie

– Garantie op winst, anders geld terug.

Extra diensten

– In-house fotograaf om foto’s en video’s te schieten

– 24/7 bereikbaar in iedere taal, inclusief Nederlands

– Uitgebreide email campagnes en marketing automation

– Toegang tot de Gigaleads-app met CRM, To-Do en rapportages.

gigaleads leadgeneratie

“Dankzij de leads die de jongens van Gigaleads genereren kon ik verhuizen naar Spanje en nog steeds dagelijks nieuwe klanten vinden. ”

Veronique

Loopbaancoachc

Nog meer redenen om voor Gigaleads te kiezen

beste agency in nederland
  • Homedeal vergelijken

Meer kanalen om klanten te bereiken.

Bij Gigaleads vind je specialisten voor zo goed als elk advertentieplatform, waardoor we altijd een campagne kunnen maken waarmee we jouw klant kunnen bereiken. Facebook, Instagram of misschien zelfs op Spotify en Videoland? Gigaleads maakt het mogelijk.

  • Homedeal vergelijken

Leads resultaten volgen via onze app.

Wij zijn het enige marketingbureau in de Benelux dat een applicatie heeft waar klanten hun leads kunnen opvolgen en resultaten kunnen monitoren. Alleen wij durven zó transparant te zijn.

leadgeneratie in nederland
leadgeneratie belgie
  • Homedeal vergelijken

Wij spreken meer dan 13 talen.

Wij zijn sinds 2022 niet alleen actief in de Benelux, maar ook wereldwijd. Als jij internationale plannen hebt, is Gigaleads altijd de beste keuze. Van Spaans Arabisch tot Chinees – wij helpen jou in je internationale groei.

Ontdek hoe wij bedrijven helpen om te groeien.

Let’s talk!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen? Neem dan snel contact op om te kijken of we een match zijn.

Door de hoge vraag naar onze diensten gaan alle aanvragen vooraf aan een screening.

Plan een afspraak in!

Vul onderstaand formulier in om te zien of je in aanmerking komt voor onze service.

1
2