Introductie

Emschot Airco’s levert snelle en betrouwbare oplossingen. Ze gebruiken kwaliteitsapparatuur en kunnen dankzij goede banden met fabrikanten een snelle service aanbieden. Ze zorgen ervoor dat de airco naadloos opgaat in het interieur voor het beste binnenklimaat. Hiervoor gebruiken ze bij Emschot Airco’s speciale omkastingen en gootwerk. Hun installateurs zijn volledig F-gassen gecertificeerd!

novulo buildings modulaire woning wordt gebouwd

Emschot Airco’s: uitdagingen en doelstellingen.

  • Problemen met Meta-advertenties: Voordat Emschot Airco’s bij Gigaleads kwam, had het bedrijf zelf geprobeerd advertenties te draaien via Meta. Ze ontdekten echter snel dat dit gecompliceerd was. Zo werd hun account meerdere keren geblokkeerd, en kostte het veel tijd om de advertenties online en winstgevend te houden. Bij Emschot Airco’s wilde ze zich hier eigenlijk niet mee bezighouden; hun moesten immers een nieuw systeem leren kennen en hier veel tijd in investeren.
  • Kwaliteit van leads: Door de problemen met de advertenties besloten ze bij Emschot Airco’s voordat ze de samenwerking met Gigaleads waren aangegaan om hun leads in te kopen bij lead generatoren. Hun haalde hier wel leads uit, maar het proces was arbeidsintensief. Veel leads werden namelijk aan meerdere partijen verkocht. Ze kregen bij Emschot Airco’s soms het gevoel dat sommige leads wel acht verschillende offertes hadden liggen. Met zoveel concurrentie was het lastig om klanten te winnen. Het kostte niet alleen veel geld, maar ook veel tijd om de leads op te volgen.
  • Niet winstgevende advertenties: Wanneer ze bij Emschot Airco’s zelf adverteerde, ontving het bedrijf wel enige leads, maar deze waren niet consistent en vaak kostte het veel tijd en geld.
novulo buildings modulaire woning zij-aanzicht

De aanpak en strategie van Gigaleads:

100% ontzorging: Bij Gigaleads adverteren we voor meer dan 100.000 euro per maand. Dit betekent dat we veel accounts beheren en precies weten welke obstakels er zijn. We weten exact welke problemen er voorkomen bij Meta-advertenties, welke teksten en designs de beste resultaten opleveren en hoe we de kwaliteit van de leads kunnen optimaliseren. We hebben ook Emschot Airco’s 100% ontzorgd, van begin tot eind. Dit zorgde er niet alleen voor dat hij meer tijd had om te doen waar hij goed in is, maar liet ons ook doen waar wij in getraind zijn.

Kwaliteit optimalisatie: Bij Gigaleads geven we niet zoveel om “leads” als wel om hoeveel omzet onze klanten behalen uit de leads die we genereren. Dit is ook de reden dat we ons voornamelijk richten op het genereren van kwalitatieve leads. Dit hebben we gedaan door verschillende advertentiesets te testen: eerst keken we welke de goedkoopste leads opleverde. Toen we dat helder in kaart hadden gebracht, gingen we ons richten op het optimaliseren van de kwaliteit van de leads, door gebruik te maken van een verbeterd lead formulier en duidelijker te zijn in de ad copies.

Consistent winstgevende advertenties: In onze samenwerking met Emschot Airco’s waren we de eerste twee weken intensief bezig om het een en ander te testen. Toen we eenmaal de juiste strategie gevonden hadden, draaiden we consistent winstgevende advertenties voor Emschot Airco’s en hebben we de hele zomer flink gas kunnen geven om zoveel mogelijk leads te genereren. Dit zonder dat ze zich bij Emschot Airco’s zorgen hoefde te maken over hun advertenties en advertentiebudget, omdat ze er zeker van konden zijn dat ze voor elke euro die ze uitgaven aan Gigaleads en hun advertenties, ze die tot wel 20x terug zouden verdienen.

novulo buildings modulaire woning

Het resultaat was geweldig

Emschot Airco’s heeft met mededank onze expertise in lead generatie en onze toewijding om klanten 100% te ontzorgen indrukwekkende resultaten gehaald. We hebben meer dan 186 leads gegenereerd voor slechts €10 per stuk met een conversie van 30% van lead naar opdracht. De samenwerking bespaarde Marijn niet alleen tijd, maar hij verdiende ook 20x zijn investering terug.

Kost per lead: €10

62+ warme leads

Conversie van 30%

“Deze zomer was voor mij SUPER winstgevend! Zeer tevreden met Gigaleads, ze hebben me van A-Z ontzorgd met mijn advertenties. Volgende zomer gaan we weer knallen!”

novulo-buildings
Marijn Schotte

Eigenaar

Landingspagina

We zijn trots op wat we doen en laten je graag zien hoe de landingspagina van Emschot Airco’s er uit ziet:

Advertenties

Om bezoekers op de landingspagina te krijgen gebruikten we advertenties op Facebook. Hier kun je de resultaten en advertenties zien van Emschot Airco’s:

Emschot Airco's

Let’s talk!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen? Neem dan snel contact op om te kijken of we een match zijn.

Door de hoge vraag naar onze diensten gaan alle aanvragen vooraf aan een screening.

gigaleads reviews trustpilot
gigaleads google reviews
Plan een afspraak in!

Vul onderstaand formulier in om te zien of je in aanmerking komt voor onze service.

1
2
gigaleads trustpilot reviews
gigaleads google reviews
beste marketingbureau van nederland