Introductie

YES Dakkapellen is meer dan een leverancier – ze zijn pioniers in hun vakgebied. Met een sterke focus op innovatie en vakmanschap, hebben ze een sterke reputatie opgebouwd in Zeeland, Zuid-West Nederland en Noord-Brabant.

Ze produceren op maat gemaakte dakkapellen in hun Zeeuwse werkplaats, altijd gericht op de individuele behoeften van de klant. Het is hun persoonlijke touch en de bereidheid om op locatie te werken die hen echt onderscheidt.

Duik in het succesverhaal van YES Dakapellen en ontdek hoe zij de industrie hebben getransformeerd.

novulo buildings modulaire woning wordt gebouwd

De uitdagingen en doelstellingen van Yes Dakkapellen:

  • Een focus op prijs, niet kwaliteit: Yes Dakkapellen werkte met offerte leads. Dit resulteerde in een focus van potentiële klanten op prijsvergelijking, in plaats van de kwaliteit en waarde van de diensten die Yes Dakkapellen aanbood. Het was een constante strijd om klanten ervan te overtuigen dat hun producten en diensten een investering waren die het waard was om in te geloven.
  • Gebrek aan consistente leadgeneratie: Ze hadden moeite met het opbouwen van een betrouwbare en constante stroom van warme leads. De beperkte beschikbaarheid van leads om in te kopen zorgde voor fluctuaties in hun verkoopproces, wat het moeilijk maakte om te groeien.
  • Beperkte naamsbekendheid: Hoewel Yes Dakkapellen succesvol was in het maken van verkopen, was hun merkbekendheid beperkt. De leads die ze inkochten toonden interesse in dakkapellen in het algemeen, maar niet specifiek in Yes Dakkapellen. Dit zorgde ervoor dat ze in een zee van aanbieders terechtkwamen, zonder een onderscheidend merkbeeld om hun unieke aanbod te markeren.
novulo buildings modulaire woning zij-aanzicht

De aanpak en strategie van Gigaleads:

  • We ontwikkelden een onweerstaanbaar aanbod dat Yes Dakkapellen niet alleen onderscheidde van concurrenten, maar ook de aandacht van klanten verlegde van prijs naar waarde.
  • Met oog voor detail creëerden we diverse advertentiecampagnes die de unieke kenmerken van Yes Dakkapellen helder communiceerden.
  • We bouwden een efficiënte salesfunnel, verrijkt met lead magneten en emailcampagnes, om de toegevoegde waarde van Yes Dakkapellen te benadrukken.
  • Door een omnichannel aanpak te implementeren, versterkten we de zichtbaarheid van Yes Dakkapellen op meerdere platforms, waardoor ze een vaste plek veroverden in de gedachten van potentiële klanten.
novulo buildings modulaire woning

Het resultaat was geweldig

Gedreven door onze expertise in leadgeneratie hebben we Yes Dakkapellen op een nieuwe koers gezet. In drie maanden tijd transformeerden we hun aanpak, waardoor ze nu genieten van meer dan 200 warme leads per maand tegen een kostprijs van slechts €13 per lead.

Een jaar later blijft deze strategie sterk presteren, waarmee we niet alleen succes hebben bereikt, maar ook duurzaamheid hebben bewezen. Het verhaal van Yes Dakkapellen is een stralend voorbeeld van hoe de juiste strategie tot echte groei kan leiden.

Kost per lead: €13

200+ warme leads per maand

Conversie van 20%

“De creatieve kracht en harde werk van Gigaleads zijn echt uniek. Ik heb met veel marketingbureaus samengewerkt, maar deze ervaring spant de kroon. Bovendien zijn de resultaten geweldig.”

novulo-buildings
Laurus Bosman

Eigenaar

Landingspagina

We zijn trots op wat we doen en laten je graag zien hoe de landingspagina van Yes Dakkapellen er uit ziet:

Gigaleads

Advertenties

Om bezoekers op de landingspagina te krijgen gebruikten we advertenties op Facebook. Hier kun je de resultaten en advertenties zien:

Yes Dakkapellen resultaten

Let’s talk!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen? Neem dan snel contact op om te kijken of we een match zijn.

Door de hoge vraag naar onze diensten gaan alle aanvragen vooraf aan een screening.

gigaleads reviews trustpilot
gigaleads google reviews
Plan een afspraak in!

Vul onderstaand formulier in om te zien of je in aanmerking komt voor onze service.

1
2
gigaleads trustpilot reviews
gigaleads google reviews
beste marketingbureau van nederland