30 leads of je krijgt je geld terug! 🤑

Ontvang jij de eerste maand geen 30 leads? Dan krijg je gewoon je geld terug. Addertje onder het gras? Dit is niet voor iedereen; alleen als jij kunt aantonen dat je goed met leads om kunt gaan, kunnen we samenwerken.

Alleen bij Gigaleads kun je risicoloos beginnen met adverteren.

Form Home

Mike Jan Smid

Marketingbaas

1
2
  • Zijn wij een match?

Is dit voor iedereen?

Nee, helaas niet. We kunnen iedereen helpen om leads te genereren, maar als je daar zelf niet goed mee om kunt gaan heeft dat geen zin.

We zullen dus goed kijken naar jouw verkoopproces en je eigen bereikbaarheid, voordat we een samenwerking met je starten.

Gigaleads

Hoe we dit doen

Om onze garantie hard te maken en zeker te zijn van zowel jouw als ons succes, gaan wij tot het gaatje!

Advertenties

We gaan voor jouw bedrijf adverteren via jouw eigen sociale media kanalen. Op deze manier weet je dat iedere lead op een telefoontje van jou wacht, niet op die van je concurrent + je bouwt in recordtijd een grote naamsbekendheid op sociale media op.

Landingspagina’s

Via de advertenties sturen we mensen naar een landingspagina waar we meer informatie geven over jouw product of dienst en vragen we bezoekers om een formulier in te vullen. Degenen die dat doen, noemen we leads en kun je bellen.

Opvolging

De leads worden automatisch naar je gemaild en/of in je CRM-systeem gezet zodat jij ze kunt opvolgen. Daarnaast sturen wij alle leads meerdere conversie-gerichte mails in de naam van jouw bedrijf om de kwaliteit van de leads te verhogen.

  • Meer dan leads

Geen k*tleads, maar echte interesse.

Veel marketingbureaus bieden een garantie op aantallen leads, maar leveren leads van slechte kwaliteit. Wij bieden een garantie op resultaat. Want wat heb je aan leads, als ze niks opleveren?

Gigaleads
Gigaleads
  • Meer dan een leadboer

Onze leads willen niet vergelijken.

Wij zijn geen Bobex of Solvari. Jouw leads en afspraken zijn alleen voor jou. Je hoeft niet langer te strijden om de prijs, maar ontvangt leads die kwaliteit willen en echt van jou willen kopen.

Wij hebben de afgelopen maand meer dan 3000 leads gegenereerd voor je concurrenten.

Onze klanten ken je al.

We hebben al met heel veel succes samengewerkt met meer dan 400 bedrijven in Nederland, België en de rest van Europa. Ben jij de volgende?

shutterkoning leads
nl zonnepanelen leads
web actueel leads
dimaondflame leads
duma isolaties leads
BeGood leads
Flexwoning Opmaat leads
emschot airco's leads
duurzame jongens leads
novulo leads
VN Engineering leads
bongo solar leads
smc movement leads
Oort Business Support leads
alarm.com leads

Nog niet overtuigd? Lees deze succesverhalen.

Hoe we dit doen?

Wij zijn niet zo maar een leadboer of marketingbureau. Wij gaan alleen voor leads van hoge kwaliteit en gaat tot het gaatje om niet-geconverteerde leads om te zetten in klanten doormiddel van emailcampagnes. Ontdek de magie van Gigaleads vandaag nog!

Gigaleads

Let’s talk!

Ben jij klaar om jouw bedrijf te laten groeien met een serieuze partner? Neem dan snel contact op om te kijken of we een match zijn.

Door de hoge vraag naar onze diensten gaan alle aanvragen vooraf aan een screening. Sommige afspraken worden geannuleerd.

Form Home

Mike Jan Smid

Marketingbaas

1
2