Linkedin leads genereren

Voor bedrijven draait alles om het genereren van leads en het aantrekken van potentiële klanten. Leads genereren kan op veel verschillende manieren, zo kan je bijvoorbeeld ook Linkedin leads genereren. Bij Gigaleads zijn we gespecialiseerd in het genereren van leads voor bedrijven.

Form Home

Mike Jan Smid

Marketingbaas

1
2

Hoe we dit doen

Om deze garantie hard te maken en zeker te zijn van zowel jouw als ons succes, gaan wij tot het gaatje!

Foto- en videograaf

Direct nadat je hebt besloten, sturen we een foto- en videograaf bij je langs om content te maken die past bij het op maat gemaakte marketingplan.

Rapportages

We maken wekelijkse rapporten op zodat iedereen weet wat de status is van jouw campagne en we altijd duidelijke actiepunten hebben.

Altijd bereikbaar

Ons team werkt over de hele wereld wat er voor zorgt dat wij zo goed als 24/7 bereikbaar en aan het werk zijn. We geloven dat elke minuut die we leveren verschil maakt.

 

Waarom Linkedin leads genereren?

Er zijn verschillende redenen waarom bedrijven ervoor kiezen om Linkedin leads te genereren. Linkedin is een zakelijk platform dat zich richt op zakelijke professionals en bedrijven. Door Linkedin leads te genereren, kan je je doelgroep nauwkeurig definiëren op basis van criteria zoals branche en locatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de leads die je ontvangt, relevant zijn voor jouw product of dienst. Hierdoor neemt de kans op conversie ook weer toe. Daarnaast kan Linkedin leads genereren de verkoopinspanningen versnellen. In plaats van te wachten tot je eigen netwerk groeit en leads genereert, kan je direct leads ontvangen die jouw verkoopijplijn stimuleren. Dit is vooral nuttig voor als je net gestart bent met je bedrijf of je snel nieuwe klanten wil aantrekken.

Gigaleads
Gigaleads

Onze dienst

Wij kunnen jou, als leadgeneratie bureau, een betrouwbare bron van warme leads geven. Dankzij onze unieke methode kunnen wij gekwalificeerde leads genereren en deze voor een lange periode warm houden. Door middel van social media advertenties met op maat gemaakte content, garanderen wij leads. Maar naast onze social media advertenties, waaronder Linkedin advertenties, zijn we ook gespecialiseerd in Google advertenties en E-mail marketing. Het is maar net waar jouw doelgroep het best te bereiken is.

Over Gigaleads

Gigaleads is een leadgeneratie bureau dat bedrijven binnen verschillende branches graag helpt met groeien. Wij staan bekend om onze peilers: resultaatgericht, succesgarantie en persoonlijkheid. Onze drijfveer is resultaat, niet enkel het aantal leads maar vooral het aantal verkopen is wat ons motiveert. Wij zijn ons bewust van ons kunnen en daarom kunnen wij onze klanten ook een succesgarantie geven. Zo weet je ook wat je van ons kan verwachten. Ook Persoonlijkheid is bij ons een belangrijke factor, wij houden van korte lijntjes en hebben graag direct contact met onze klanten om de communictie zo goed en soepel mogelijk te laten lopen. Wil jij graag Linkedin leads genereren of heb je misschien vragen over onze service? Schroom niet en neem contact met ons op voor meer informatie!

Gigaleads

Let’s talk!

Ben jij klaar om jouw bedrijf te laten groeien met een serieuze partner? Neem dan snel contact op om te kijken of we een match zijn.

Door de hoge vraag naar onze diensten gaan alle aanvragen vooraf aan een screening. Sommige afspraken worden geannuleerd.

Form Home

Mike Jan Smid

Marketingbaas

1
2