meta ads alternatief vergelijken

Meta Ads vergelijken met onze service?

Wij zijn officieel Business Partner en zijn échte experts in het adverteren op de platformen van Meta. Adverteren op Facebook en Instagram ziet er echter zo eenvoudig uit, kun je het dan niet beter zelf doen? Op deze pagina leggen we de verschillen en voordelen duidelijk uit.

De verschillen:
Gigaleads vs. Meta Ads

Jarenlange bewezen ervaring

Wij weten precies wat voor afbeeldingen scoren, hoe we een converterende tekst schrijven en aan welke knopjes we moeten draaien. Wij verspillen geen enkele euro aan advertenties die niet werken. Die kosten lopen snel op..

Uitstekende kwaliteit van leads

Leads genereren is natuurlijk één ding, maar het zorgen voor goede kwaliteit is écht niet gemakkelijk. Wij weten precies wat we moeten doen om te zorgen dat mensen zich niet alleen aanmelden, maar ook de telefoon opnemen wanneer je belt.

Wij spreken 13+ verschillende talen

Zelf advertenties draaien in het Nederlands klinkt misschien eenvoudig, maar wat nou als je internationaal wilt gaan adverteren? Hoe goed is jouw Spaans of Chinees? Wij spreken meer dan 13 talen perfect en helpen jou graag met je internationale groei.

meta ads alternatief vergelijken

Waarom je voor zelf adverteren kunt kiezen.

4 / 5 met 13K+ online reviews
4/5

We willen dat jij de juiste keuze maakt voor jouw bedrijf, zelfs als dat betekent dat we moeten aanraden dat je beter zelf advertenties kunt draaien – want dat is in sommige gevallen gewoonweg een beter idee. Als je zelf de advertenties draait is het enige voordeel dat je geen marketingbureau hoeft te betalen voor haar expertise. Als je producten of services verkoopt met een erg lage marge, is het verstandig om eerst zelf advertenties te draaien. Ook als je geen budget beschikbaar hebt voor marketing, is het zelf draaien van advertenties een goede keuze om verkopen te genereren waardoor je later wél gebruik kunt maken van een marketingbureau.

Rocketleads overzicht

Kanalen

Garantie

– Niet van toepassing.

Extra diensten

– Niet van toepassing.

Gigaleads

Waarom je voor Gigaleads zou moeten kiezen.

5 / 5 met 10+ reviews
5/5

Wij hebben al meer dan 200 bedrijven geholpen aan een consistente bron van warme en kwalitatieve leads. Wij weten precies wanneer we op welke knopjes moeten drukken en dit zorgt uiteindelijk voor een kost per lead die soms wel 10x goedkoper is dan wanneer je zelfs leads genereert. Deze kennis kun je alleen op doen als je zelf voor een lange periode voor meerdere partijen leads genereert en dit kost veel tijd en nog veel meer geld. Daarnaast kun je van een samenwerking met Gigaleads veel meer profijt hebben dan alleen maar warme leads. Samenwerken met ons betekent samenwerken met een partner die jou kan helpen groeien, niet alleen met leads.

Gigaleads overzicht

Kanalen

Garantie

– Garantie op winst, anders geld terug.

Extra diensten

– In-house fotograaf om foto’s en video’s te schieten

– 24/7 bereikbaar in iedere taal, inclusief Nederlands

– Uitgebreide email campagnes en marketing automation

– Toegang tot de Gigaleads-app met CRM, To-Do en rapportages.

gigaleads leadgeneratie

“Dankzij de leads die de jongens van Gigaleads genereren kon ik verhuizen naar Spanje en nog steeds dagelijks nieuwe klanten vinden. ”

Veronique

Loopbaancoach

Nog meer redenen om voor Gigaleads te kiezen

beste agency in nederland
  • Meta Ads alternatief

Meer kanalen om klanten te bereiken.

Gigaleads is partner van zo goed als iedere advertentieplatform, waardoor we altijd een campagne kunnen maken waarmee we jouw klant kunnen bereiken. Adverteren op Videoland of Spotify? Gigaleads maakt het mogelijk.

  • Meta Ads alternatief

Leads & resultaten volgen via onze app.

Wij zijn het enige marketingbureau in de Benelux dat een applicatie heeft waar klanten hun leads kunnen opvolgen en resultaten kunnen monitoren. Alleen wij durven zó transparant te zijn.

leadgeneratie in nederland
leadgeneratie belgie
  • Meta Ads alternatief

Wij spreken meer dan 13 talen.

Wij zijn sinds 2022 niet alleen actief in de Benelux, maar ook wereldwijd. Als jij internationale plannen hebt, is Gigaleads altijd de beste keuze. Van Spaans & Arabisch tot Chinees – wij helpen jou in je internationale groei.

Ontdek hoe wij bedrijven helpen om te groeien.

Let’s talk!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen? Neem dan snel contact op om te kijken of we een match zijn.

Door de hoge vraag naar onze diensten gaan alle aanvragen vooraf aan een screening.

Plan een afspraak in!

Vul onderstaand formulier in om te zien of je in aanmerking komt voor onze service.

1
2