Gratis Gesprek2023-05-28T20:17:35+00:00

De betrouwbare en consistente bron van leads.

Wij helpen MKB’ers en zelfstandige ondernemers aan een consistente stroom van leads doormiddel van bewezen online advertentie strategieën.

Form Home
Simon Usai
Marketing Consultant​
1
2
Gigaleads
  • Laat je bedrijf groeien.

Gegarandeerd succes.

Door een bewezen en geautomatiseerde wijze van leadgeneratie, kunnen wij succes garanderen. Daarom bieden wij een succesgarantie met een maximale kost per lead aan bij al onze klanten. Want als jij niet slaagt, dan slagen wij ook niet.

  • Kwaliteit boven alles.

Gekwalificeerde leads.

Het opkopen van leads bij een leadboer is verleden tijd. Wij leveren warme en unieke leads aan die interesse hebben in jouw bedrijf of organisatie en écht zitten te wachten op jouw telefoontje.

Gigaleads
Gigaleads
  • Succes is ons motto.

Meetbaar resultaat.

Wij willen de zaken simpel en direct houden. Wij richten ons puur op direct en meetbaar resultaat. Op deze manier weet jij precies wat wij voor jou hebben verdiend.

Onze klanten ken je al.

We hebben al met heel veel succes samengewerkt met meer dan 400 bedrijven in Nederland, België en de rest van Europa. Ben jij de volgende?

shutterkoning leads
nl zonnepanelen leads
web actueel leads
dimaondflame leads
duma isolaties leads
BeGood leads
Flexwoning Opmaat leads
emschot airco's leads
duurzame jongens leads
novulo leads
VN Engineering leads
bongo solar leads
smc movement leads
Oort Business Support leads
alarm.com leads

Nog niet overtuigd? Lees deze succesverhalen.

Hoe we dit precies doen?

Wij maken gebruik van de meestgebruikte social media kanalen om met betaalde advertenties het verhaal van jouw merk te vertellen.

Gigaleads

Online advertenties

We gebruiken verschillende social media platformen om de advertenties te plaatsen onder naam van jouw bedrijf, via de advertenties sturen we de leads door naar en landingspagina. De leads zien overal jouw bedrijfsnaam terug en zitten dus echt te wachten op jouw telefoontje, niet die van een concurrent.

Landingspagina’s

Nadat men jouw advertentie heeft gezien, sturen we ze door naar een voor conversies geoptimaliseerde landingspagina, met jouw branding. Op deze pagina geven we meer informatie over jouw dienst en laten leads hun contactgegevens achter via een formulier.

Gratis marketing advies: Hoe je meer omzet uit je leads kunt halen.

Let’s talk!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen? Neem dan snel contact op om te kijken of we een match zijn.

Door de hoge vraag naar onze diensten gaan alle aanvragen vooraf aan een screening.

Form Home
Simon Usai
Marketing Consultant​
1
2