Offertevergelijkers vergelijken met andere partijen?

Hoewel Offertevergelijkers en Gigaleads compleet anders te werk gaan, krijgen we vaak de vraag: wat zijn de verschillen? Op deze pagina leggen we je de verschillen eerlijk en transparant uit zodat jij de beste keus kunt maken voor jouw bedrijf, of misschien kun je de krachten combineren?

De verschillen:
Gigaleads vs. Offertevergelijkers

Jij controleert het aantal leads

Bij Gigaleads ben jij in controle over de aantallen. Of je er 30 per maand wilt of 2000 - wij bieden ongekende flexibiliteit in aantallen vergeleken met offertevergelijkers en zijn daarom een goed alternatief - zelfs om tegelijkertijd te gebruiken.

Landingspagina op maat

Wij maken een landingspagina die 100% gefocust is op conversies. Deze pagina maken we volledig in de stijl van jouw bedrijf, zonder enige vermelding van Gigaleads. Onze leads willen alleen met jou spreken.

Wij spreken 13+ verschillende talen

Van Spaans tot Arabisch en zelfs Chinees - wij kunnen je niet alleen helpen met groei binnen Nederland en Belgiē, maar ook met je internationale groei. The sky is echt de limit als je samenwerkt met Gigaleads.

Waarom je voor offertevergelijkers kunt kiezen.

We willen dat jij de juiste keuze maakt voor jouw bedrijf, zelfs als dat betekent dat we een concurrent moeten aanraden. offertevergelijkers is een ervaren partij dat leads genereert via hun eigen kanalen (je bouwt dus zelf geen naamsbekendheid op) en de vervolgens doorverkoopt aan meerdere partijen. Deze leads zijn over het algemeen erg warm, maar ze krijgen een offerte van 4 of meer partijen, waardoor je het vaak alleen op prijs kunt winnen. De vaste kost per lead wordt vaak als een voordeel gezien door klanten van offertevergelijkers. Als je leads zoekt op korte termijn tegen een vaste prijs per lead en je vind het niet erg om in je prijs te snijden om van je concurrentie te winnen, is offertevergelijkers een goede optie. Veel klanten van offertevergelijkers combineren de dienst met Gigaleads om zowel op de korte termijn als de lange termijn zeker te zijn van een constante en groeiende bron van warme leads.

Offertevergelijkers overzicht

Kanalen

Garantie

– Geen garantie op aantallen, wel een vaste prijs per lead.

Extra diensten

– Geen extra diensten, alleen leads.

Waarom je voor Gigaleads zou moeten kiezen.

Hoewel het eind product van Gigaleads en offertevergelijkers hetzelfde zijn (warme leads), is de service compleet anders. Vooraleerst zijn wij geen verkoper van leads, maar een marketingbureau. Bij Gigaleads genereren we dan ook leads vanuit jouw eigen kanalen, waardoor deze leads steeds jouw bedrijfsnaam en branding zien terug komen. Omdat we werken via betaalde advertenties, werken wij niet met een vaste prijs per lead, maar focussen we op het verlagen van deze kost door steeds betere advertenties te gaan draaien. Daarnaast dragen onze advertenties bij aan een hogere naamsbekendheid, wat op lange termijn zeer waardevol is. Als je dus een partij zoekt waarin jij de volledige controle hebt en waar jouw merk voorop staat, dan is Gigaleads de partij voor jou. Veel van onze klanten combineren echter de krachten van offertevergelijkers en Gigaleads voor optimaal resultaat.

Gigaleads overzicht

Kanalen

Garantie

– Garantie op winst, anders geld terug.

Extra diensten

– In-house fotograaf om foto’s en video’s te schieten

– 24/7 bereikbaar in iedere taal, inclusief Nederlands

– Uitgebreide email campagnes en marketing automation

– Toegang tot de Gigaleads-app met CRM, To-Do en rapportages.

gigaleads leadgeneratie

“Dankzij de leads die de jongens van Gigaleads genereren kon ik verhuizen naar Spanje en nog steeds dagelijks nieuwe klanten vinden. ”

Veronique

Loopbaancoach

Nog meer redenen om voor Gigaleads te kiezen

beste agency in nederland
  • Offertevergelijkers vergelijken

Meer kanalen om klanten te bereiken.

Gigaleads is partner van zo goed als iedere advertentieplatform, waardoor we altijd een campagne kunnen maken waarmee we jouw klant kunnen bereiken. Adverteren op Videoland of Spotify? Gigaleads maakt het mogelijk.

  • Offertevergelijkers vergelijken

Leads & resultaten volgen via onze app.

Wij zijn het enige marketingbureau in de Benelux dat een applicatie heeft waar klanten hun leads kunnen opvolgen en resultaten kunnen monitoren. Alleen wij durven zó transparant te zijn.

leadgeneratie in nederland
leadgeneratie belgie
  • Offertevergelijkers vergelijken

Wij spreken meer dan 13 talen.

Wij zijn sinds 2022 niet alleen actief in de Benelux, maar ook wereldwijd. Als jij internationale plannen hebt, is Gigaleads altijd de beste keuze. Van Spaans & Arabisch tot Chinees – wij helpen jou in je internationale groei.

Ontdek hoe wij bedrijven helpen om te groeien.

Let’s talk!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen? Neem dan snel contact op om te kijken of we een match zijn.

Door de hoge vraag naar onze diensten gaan alle aanvragen vooraf aan een screening.

Plan een afspraak in!

Vul onderstaand formulier in om te zien of je in aanmerking komt voor onze service.

1
2